Allmänna villkor


För att kunna ge våra elever bästa möjliga service har vi sammanställt viktig information om skolans regler och bestämmelser. Avbokning av körlektion sker enklast via elevcentralen. Har du inte tillgång till Elevcentralen skall avbokningen senast meddelas till kontoret vardagen innan senast kl 12.00.

Risk 1 och Risk 2 skall avbokas senast 6 dagar innan bokad tid. Handledarkurs 3 dagar innan bokad tid. Avbokning av kurser skall meddelas till kontoret och går ej att avbokas via elevcentralen.

Det går inte att ändra körlektioner via mail/sms.

Sjukanmälan skall göras via telefon senast kl 07.00. Spela in ett meddelande på telefonsvararen och där du uppger ditt namn och tid på körlektionen som du inte kan närvara på. Ringer Ni efter kl 07.00 så debiteras lektionen till fullpris. Har du körlektion dagen efter eller samma vecka efter din första sjukdag måste du avboka senast vardagen innan senast kl 12.00. Notera att krav på sjukintyg kan krävas.

Det är ditt ansvar att hålla koll på när du har körlektion och hur många lektioner du bokat in.

Notera att byte av lärare kan ske när din lärare är sjuk, VAB etc.

Paket betalas i förskott. Teori och paketpris gäller i 2 år från inköpsdatumet. Övriga erbjudanden/kampanjer i max 1 år från inköpsdatumet! Om du inte utnyttjar hela ditt paket, eller vill göra ett återköp betalar vi ut kvarstående belopp minus paketrabatter och 10 % i Administrationsavgift.

Betalningsvillkor:

om betalningen ej sker som överenskommet (10 dagar) skickas fakturan till inkasso.

Trivsel, allergier och hygien:

Eftersom att vi jobbar i väldigt små och trånga utrymmen har vi några önskemål vi ber Er att respektera.

Rena kläder är ett krav. Har man husdjur så är det viktigt att man använder klädroller innan sin körlektion pga allergier. Tänk på att starka dofter som t.ex parfymer och svett kan sätta sig i tyget. Då vi är många som använder oss utav bilarna och att det finns en hel del elever som är doftöverkänsliga så ber vi Er av denna anledning att vänligen att respektera detta för allas trivsel.

Ratta Rätt Trafikskola AB
Järnvägsgatan 11
703 62 Örebro
Telefon 019-184060
www.rattaratt.se
info@rattaratt.se